Ormanda kaybolan 3 yaşındaki çocuk 4 gün sonra bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Ormanda kaybolan 3 yaşındaki çocuk 4 gün sonra bulundu

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

ABD’de 4 gün önce ormanda kaybolduğu bildirilen 3 yaşındakli çocuk sağ salim bulunurken, nasıl hayatta ise kaldığı merak konusu oldu.

ABD’nin Texas eyaletinde 4 gün önce hakkında kayıp ihbarında bulunulan 3 yaşındaki Christopher Ramirez, evinden 8 kilometre uzakta, ormanda sağ olarak bulundu.

Sağlıklı görünen çocuk kontrol için hastaneye kaldırıldı. Ramirez’in, komşunun köpeğiyle oynarken peşine takılıp ormanda kaybolduğu sanılıyor. Köpek daha sonra dönmüş, çocuktan haber alınamamıştı.

ANNE HALA ŞOKTA

Grimes County Şerifi Don Sowell, Ramirez'le ilgili olarak, “Hayatta, gülüyor, keyfi yerinde. Çok susamış herhalde, bulduğumuzda çok su içti. Annesiyle buluşmasında çok dramatik anlar yaşandı. Kadın halen ağlıyor” dedi.

KAÇIRILMIŞ OLABİLİR

Çocuğun ormanda 4 gün tek başına nasıl yaşadığı bilinmiyor. Plantersville bölgesinde kaybolması sonrasında anne Araceli Nunez  çocuğunun kaçırılmış olabileceğini iddia etmiş, bulunması için geniş çaplı arama faaliyetleri başlatılmıştı.

Ormanda kaybolan 3 yaşındaki çocuk 4 gün sonra bulundu

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...