Hayranların gözünden kaçmadı: David Beckham botoks yaptırdı iddiası

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Hayranların gözünden kaçmadı: David Beckham botoks yaptırdı iddiası

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Geçtiğimiz günlerde bir törene katılan dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ın yüzündeki dolgunluk dikkatli hayranları tarafından botoks yaptırdığına yoruldu.

İngiltere futbolunun efsane isimlerinden David Beckham’ın, geçtiğimiz günlerde katıldığı ödül töreninde alnı eskisine göre çok daha pürüzsüz göründü.

Gözlerinin etrafındaki çizgiler de daha az belirgindi. Bu, 46 yaşındaki eski futbolcunun estetik operasyon geçirdiği ya da botoks yaptırdığı şüphelerine yol açtı.

"BOTOKSTAN UZAK DUR"

Törendeki fotoğraflarını gören bir hayranı, sosyal medyadaki mesajında “David Beckham, botokstan uzak dur. Doğal halin daha güzel” ifadesini kullanırken bir başkası da “Beckham botoks yaptırmış ama hiç de iyi olmamış” yorumunda bulundu.

Estetik cerrahi uzmanı Dr. Julian De Silva da, “Kaşları düşmüş gibi görünüyor ve bu doğal yaşlanma veya aşırı botoks ile ortaya çıkabilir. Dermal dolgu maddeleri yanaklarını daha kalkık ve dolgun hale getirmiş.

"ASLA YAPTIRMAM" DEMİŞTİ

Önceki fotoğraflarda yüzü daha ince görünüyordu” dedi. Beckham, 2018’de çok iddialı konuşmuş, “Bazıları estetik ameliyat geçirebilir. Bu kötüdür demiyorum. Ama şahsen ben asla, asla yaptırmam! Ben doğal yaşlanmadan yanayım. Hiçbir zaman yüzüme kimyasal madeler zerk ettirmeyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...