Anakonda ve timsah mücadelesinde av-avcı birbirine karıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Anakonda ve timsah mücadelesinde av-avcı birbirine karıştı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Brezilya’da Cuiabá Nehri kıyısında bir anakonda, av olarak timsahı seçti. Bunun yanlış bir seçim olduğu daha sonra anlaşıldı.

Brezilya’da Cuiabá Nehri kıyısında, yılan, dev timsahı av olarak seçerek etrafını sardı. Anakonda her geçen an avını daha da sıkmaya başladı, timsah da ısırarak yılana karşılık verdi.

Anakonda ve timsah mücadelesinde av-avcı birbirine karıştı
Yılan dev timsahın etrafını sararak sıkmaya başladı, timsahta yılana ısırarak karşılık verdi.

Bu amansız mücadele 40 dakika sürdü. Daha önce hiç görülmemiş bu mücadeleden çarpıcı fotoğraflar çeken Amerikalı yaban hayatı fotoğrafçısı Kim Sullivan, olayı şöyle anlattı: “Sonunda timsah yılanla beraber suya daldı. Anakondanın hava almak için su yüzeyine çıkardığı burnunu görebiliyordum. Halen yılan tarafından sarılı olan timsah bu kez daha uzun süre su altında kaldı. Bir süre sonra timsah tek başına nehir kenarına geldi. Yılan ortalarda görünmüyordu. Sonunda anakonda da kıyıya geldi ve usulca yuvasına doğru ilerledi.”



Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...