Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esad rejimi yine sivilleri vurdu: 3 ölü, 10 yaralı

Düzenleyen:
Esad rejimi yine sivilleri vurdu: 3 ölü, 10 yaralı

DÜNYA Haberleri

İdlib'in kuzeyinde bulunan Sarmada beldesine Esad güçleri tarafından topçu saldırısı düzenlendi. Saldırıda; 3 sivil öldü, 10 sivil de yaralandı.

Beşar Esad Suriye'de sivillere dahi acımıyor. Gerçekleştirilen saldırılar; çocuk, yaşlı, kadın demeksizin birçok canın yok olmasına sebep oluyor. Bu defa da İdlib'in kuzeyindeki Sarmada beldesine saldıran Esad güçleri, 3 sivili öldürüp, 10 sivili yaraladı.

SALDIRIDA ÇOK SAYIDA EV DE ZARAR GÖRDÜ
Suriye'de Beşar Esad rejimine bağlı güçler, İdlib'in kuzeyindeki Sarmada beldesine topçu saldırısı gerçekleştirdi. Yerel kaynaklar, Türkiye sınırına yakın Sarmada'da yerleşim bölgelerin hedef alındığı saldırı sonucu 3 sivilin hayatını kaybettiğini, 10 sivilin yaralandığını belirtti. Saldırıda çok sayıda ev de hasar gördü. Olay yerine sivil savunma ekipleri sevk edilirken, yaralılar yakınlardaki hastanelere kaldırıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...