Bir anlık sakarlığı onu sanatçı yaptı: Kahveyle suyu karıştırarak resimler yapıyor

Düzenleyen:
Bir anlık sakarlığı onu sanatçı yaptı: Kahveyle suyu karıştırarak resimler yapıyor

DÜNYA Haberleri

Kahve içtiği esnada bir anlık sakarlıkla masaya döken vatandaş, ortaya çıkan görüntüyü beğenince bunu sanata çevirmeye karar verdi. Hemen işe koyulan adam, söz konusu sanattan bir koleksiyon oluşturdu.

Nijerya’da bir animasyon şirketinin yöneticisi Ekene Ngige (39), iş arkadaşlarıyla birlikte kahve dükkanında cappuccino içerken aniden kahvesi masaya döküldü. Kağıt üzerinde oluşan şekilleri gören Ngige, daha o an bunu sanata çevirmeye karar verdi. Ngige, olayı şu sözlerle anlattı: “Bir hata yaptım ama hatamı sevdim. Renkler, şekiller çok hoşuma gitti. Bunun kaybolup gitmesini istemedim.”

BİR ESERİN YAPIMI 2 AY SÜRÜYOR
Hemen stüdyoya giden Ngige, kahveyle suyu karıştırarak resimler yapmaya başladı. Kahveyi seyrelterek farklı tonlar elde eden sanatçı, zaman zaman eserlerinde kahve çekirdeklerini de kullanıyor. Bir tablosunu yapmak sanatçının iki ayını alıyor. Ngige’nin kahveden yaptığı eserlerinden oluşan büyük bir koleksiyonu var.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...