Alec Baldwin, kazara öldürdüğü yönetmenin eşiyle kucaklaştı

Düzenleyen:
Alec Baldwin, kazara öldürdüğü yönetmenin eşiyle kucaklaştı

DÜNYA Haberleri

ABD'de film çekimi sırasında görüntü yönetmenini kazara öldüren ünlü oyuncu Alec Baldwin tüm projelerini bırakarak, kendi dünyasına kapandı. Otel çıkışında görüntülenen Baldwin'in öldürdüğü yörüntü yönetmeninin kocası ile kucaklaştı.

ABD’nin New Mexico eyaletinde Rust filminin çekimlerinde kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’ı öldüren ünlü aktör Alec Baldwin (63), Santa Fe Hotel’de, Hutchins’in kocası Matthew ile kucaklaşırken görüldü.

Alec Baldwin, kazara öldürdüğü yönetmenin eşiyle kucaklaştıAktörle birlikte otelden çıkarken Matthew’in yanında olay sonrası öksüz kalan 9 yaşındaki oğlu Andros da vardı.

BALDWİN OLAY SONRASI KENDİNİ KAYBETTİ

Öte Baldwin’in silahta gerçek mermi çıkmasıyla meydana gelen trajik olay sonrası birkaç saat kendisini kaybettiği ve teselli edilemez halde dolaştığı öğrenildi.

Aktörün, tüm projelerini bırakarak bir müddet kendi dünyasına kapanmak istediği belirtildi.

HALYNA'NIN AİLESİ CEVAP BEKLİYOR

Bu arada Halyna'ın ailesi, kazanın oluş şekliyle ilgili detaylı açıklama bekliyor.

Ukrayna’da Halyna’nın doğup büyüdüğü Kiev şehrindeki bir arkadaşı, “Aile çok üzgün. Böylesine korkunç bir olayın nasıl meydana gelebileceği, niçin gerekli güvenlik önlemlerinin alınmadığı gibi kafalarında çok sayıda soru var ve bu sorulara cevap arıyorlar. Birileri hata yapmışsa bedelini ödemelerini istiyorlar” dedi.

FİLM STÜDYOSU TAZMİNATTAN ENDİŞELİ

Ukrayna’daki aile ABD’ye gelmek için teşebbüslere başlarken film stüdyosunun patronları, aile tarafından kendilerine karşı büyük bir tazminat davası açılmasından endişeli.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...