Film senaryolarını aratmadı! Hastalık yalanıyla uçağa acil iniş yaptırıp kaçtılar

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Film senaryolarını aratmadı! Hastalık yalanıyla uçağa acil iniş yaptırıp kaçtılar

DÜNYA Haberleri  / AA

Kasablanka-İstanbul seferini yapan bir yolcu uçağında akıl almaz bir olay yaşandı. İstanbul’a sefer yapan uçak, bir yolcunun ‘diyabet koması’ geçirdiği gerekçesiyle İspanya’ya acil yaptı.

Cuma akşamı Kasablanca-İstanbul seferini yapan bir yolcu uçağı, İspanyol hava trafik yetkililerine göre hastalandığını bildiren bir kişiyi tedavi etmek için Palma de Mallorca'ya yönlendirmek istedi ve akşam saatlerinde acil iniş yaptı.

ÇİTLERİ AŞTILAR

Yetkililer hasta olduğunu iddia eden yolcu ile ilgilenirken, kaostan faydalanan uçaktaki 20 kişi kaçarak asfaltta koşmaya başlayarak çitleri geçmeyi başardı.

Polis havalimanını 3 saatten fazla kapalı tutarken, diğer uçaklar başka havalimanına yönlendirildi.

REFAKATÇİ YOLCU DA KAÇTI

Hastaneye kaldırılan ‘diyabet krizi’ geçirdiği iddia edilen hastanın kimliği belirlenemedi ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Sözde hasta yolcunun İspanyol medyasına göre Fas’lı olduğu belirtildi. Sözde hastaya yanında refakatçi olarak eşlik eden yolcu da kaçmayı başardı. 

Daha önce benzer bir olay yaşamamış olan havalimanında yetkililer bu durum karşısında şaşkın.
24 kişinin karıştığı olayda 12’si gözaltına alındı, Polis diğer kaçan yolcuları arıyor. Soruşturma devam ederken polis, bu kaçışın dikkatlice yapılmış bir plan mı yoksa o anda gelişen bir karar olup olmadığını araştırmaya devam ettiğini açıkladı. 


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...