İngiltere’de otobüsten küçük ev 8 milyon liraya satışta

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
İngiltere’de otobüsten küçük ev 8 milyon liraya satışta

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İngiltere’nin başkenti Londra’da filmlere konu olan Notting Hill semtinde otobüsten bile küçük bir ev, 600.000 sterline (8 milyon TL) satışa çıkarıldı.

Ev, ilk bakışta meskenden daha çok bir ek binaya benziyor. Evin içine girildiğinde ise iki kata yayılmış şaşırtıcı derecede geniş bir daire görülüyor.

Tek odalı ev, mevcut alanı en üst düzeye çıkarmak için akıllıca tasarlanmış. Duvara yerleştirilmiş raflar, hacimli mobilyalar eklemeden alanı en üst düzeye çıkarırken, mutfakta ocak tezgâhın içine, mikrodalga fırın da baş hizasına yerleştirilmiş.

İngiltere’de otobüsten küçük ev 8 milyon liraya satıştaYine mutfakta hantal masa ve sandalyeler yerine yemek yemek için az yer kaplayacak pratik bir düzenleme yapılmış.

Notting Hill, Londra'nın prestijli semtlerinden biri. Semt, ikinci el giysi ve antika eşyaların satıldığı sokak pazarıyla meşhur.

Homesite’taki emlakçılar, “pazar, butik ve kafelerden bir taş atımı uzaklıktaki” bu evin kaçırılmaması gerektiğini savunuyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...