Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere'de patlama! Çok sayıda sokak trafiğe kapatıldı: Ölü ve yaralı var

Düzenleyen:
İngiltere'de patlama! Çok sayıda sokak trafiğe kapatıldı: Ölü ve yaralı var

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de bulunan bir hastanenin yakınlarındaki araçta patlama meydana geldi. Patlama sebebiyle önlem amaçlı kentteki birçok sokak giriş çıkışlara ve tarfiğe kapatıldı. Patlamada 1 kişi öldü, 1 kişinin de yaralandı.

İngiltere'de vatandaşlar, patlama dehşetiyle neye uğradıklarını şaşırdı. Liverpool kentinde bulunan bir hastanenin yakınlarında araçta gerçekleşen patlama üzerine yollar trafiğe kapatıldı. Patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralı olduğu bilgisine ulaşıldı.

TERÖRLE MÜCADELE DEDEKTİFLERİ SORUŞTURMA YÜRÜTÜYOR
Merseyside polisi, olaya ilişkin yaptığı açıklamada, yerel saatle 10.59'da Liverpool Woman's Hospital yakınındaki bir araçta patlama meydana geldiğini bildirdi. Açıklamada, 1 kişinin öldüğü, yaralanan 1 kişinin tedavi altına alındığı belirtildi. Merseyside polisinden bir sözcü de olayın "bir terör olayı olarak ilan edilmediğini" ancak terörle mücadele dedektiflerinin soruşturma yürüttüğünü ifade etti.

PATLAMA SONRASI BİNAYI DUMANLAR KAPLADI
İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Liverpool Woman's Hospitalda meydana gelen korkunç olay hakkında düzenli olarak bilgilendirildiğini belirterek, "Polisimiz ve acil servislerimiz ne olduğunu belirlemek için çok çalışıyor." ifadesini kullandı.

Olaya ilişkin görüntülerde otomobilin yandığı ve dumanların binayı kapladığı görüldü.

Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi açıklama yapılmadı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...