Film setinde yönetmenin ölümüne yol açan Baldwin ailesiyle vakit geçiriyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Film setinde yönetmenin ölümüne yol açan Baldwin ailesiyle vakit geçiriyor

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Amerika'da çekilen Rust filminin setinde yaşanan trajik olayın faillerden olan ünlü Amerikalı aktör Alec Baldwin ailesiyle sonbaharın tadını çıkarıyor.

Ünlü Amerikalı aktör Alec Baldwin, 21 Ekim’de New Mexico eyaletinde film setinde yaşanan trajik olayın etkilerinden kurtulmuş görünüyor. Rust (Pas) filminin çekim provalarında kullandığı tabancadan gerçek mermi çıkması üzerine görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne, yönetmen Joel Souza’nın da yaralanmasına yol açan Baldwin, ailesiyle birlikte New York’taki Central Park’ta sonbaharın keyfini çıkarırken görüldü.

PSİKOLOJİSİ BOZULDUĞU GEREKÇESİYLE ALEC BALDWİN'E DAVA AÇTI

Alec ve karısı Hilaria, kahve yudumlarken iki bakıcı da çocuklarının bakımında onlara yardım ediyordu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, filmin baş ışık teknisyeni Serge Svetnoy, psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle Alec Baldwin aleyhinde dava açmıştı. Los Angeles’ta açılan davada Baldwin ile birlikte yönetmen yardımcısı David Halls, filmde silahlardan sorumlu Hannah Gutierrez Reed ile çok sayıda kişi ve kurum, ihmalle itham edildi. Svetnoy, Hutchins hakkında Facebook’ta yayımladığı mesajda da, “Vurulduğunda Halyna ile yan yanaydık. Öldüğünde kollarımın arasındaydı. Kanı ellerime bulaştı” ifadesini kullandı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...