Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşgalci İsrail yine saldırdı! 1 filistinli hayatını kaybetti

Düzenleyen:
İşgalci İsrail yine saldırdı! 1 filistinli hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri

Filistinli mazlum halka baskısını her defasında arttıran İşgalci İsrai'in askerlerinin açtığı ateş sonucu bir Filistinli genç hayatını kaybetti

İsrail, Filistin halkına zulmünü sürdürüyor. Her geçen gün baskının arttığı ülkede, İşgalci devletin askerleri gerçek mermilerle Filistinlilere saldırı düzenliyor. İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği baskın sırasında çıkan olaylarda gerçek mermiyle ateş açması sonucu 26 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

GERÇEK MERMİ VE GÖZ YAŞARTICI BOMBA KULLANDILAR
Görgü tanıkları, İsrail güçlerinin bazı Filistinlileri gözaltına almak için işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan Tubas kentine baskın düzenlediğini aktardı. İsrail güçlerinin, baskına karşı çıkan gençlere, gerçek mermi ve göz yaşartıcı gaz kullandığı, gençlerin de askerlere taş atarak karşılık verdiği kaydedildi. Görgü tanıkları, Beni Avde'nin bu arbede sırasında gerçek mermiyle yaralandığını ve Tubas Türk Devlet Hastanesine kaldırıldığını ifade etti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Tubas Türk Devlet Hastanesi kaynaklarından alınan bilgiye göre, Beni Avde sol omzundan kalbine isabet eden kurşun nedeniyle hastaneye sevk edildi. Filistinli genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sık sık evlere baskın düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli iddialarla Filistinlileri gözaltına alıyor. Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sıradan hale gelen gözaltılar sonrası aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Filistinlilerden bazıları günlerce gözaltı merkezlerinde tutuluyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...