Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akıllara durgunluk veren olay: Emekli maaşı için babasının cesedini 1 yıl evde sakladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Akıllara durgunluk veren olay: Emekli maaşı için babasının cesedini 1 yıl evde sakladı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Japonya'da babasının cansız bedenini 1 yıl boyunca evde saklayan 54 yaşındaki şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin, babasının emekli maaşını almak için cesedi sakladığı ve annesinin de aynı evde 4 gün önce öldüğü tespit edildi.

Japonya'nın Mie eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 54 yaşındaki bir şahıs, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden babasının cansız bedenini evde sakladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

ANNESİ DE 4 GÜN ÖNCE HAYATINI KAYBETMİŞ

Yarı zamanlı işçi olarak çalışan Takashi Morishita'nın dün sabah polis ihbar hattını arayarak suçunu itiraf ettiği bildirilirken, yapılan teknik incelemelerde şahsın annesinin de aynı evde 4 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.

Morishita'nın polise verdiği ifadede, suçlamaları kabul ettiği öğrenilirken, "Emekli maaşlarını alabilmek için ölümleri bildirmedim" dediği belirtildi. Şahısların kesin ölüm nedenini belirlemek üzere detaylı soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...