Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Azerbaycan: Ermenistan ordusunun araçları yok edildi

Düzenleyen:
Azerbaycan: Ermenistan ordusunun araçları yok edildi

DÜNYA Haberleri

Azerbaycan sınırında provakasyon yapan Ermeni askerlere Azerbaycan'ın cevabı sert oldu. Azerbaycan Savunma Bakanlığı Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin askeri araçlarınını yok edildiğini duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermeni Silahlı Kuvvetlerinin askeri araçlarının yok edildiğini duyurdu. Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ermeni tarafının yaptığı provokasyona karşılık olarak Azerbaycan birlikleri tarafından Ermenistan ordusuna ait tanksavar ve havan toplarının imha edildiği belirtildi.

Sınırdaki gerginliğin devam ettiği ifade edilen açıklamada, çatışmaların ve operasyonların da sürdürüldüğü aktarıldı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı ayrıca, sınırdaki durum hakkında halkı düzenli olarak bilgilendireceğini kaydetti.

BİRÇOK YERLEŞİM YERİNDE BULUNAN MEVZİLERE ATEŞ AÇILMIŞTI

Öte yandan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, dün yerel saatle 16.15’ten bugün 04.30’a kadar Ermeni askerlerinin Ermenistan-Azerbaycan devlet sınırının çeşitli yönlerinden Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtığını belirtirtti.

çıklamaya göre Ermenistan askerleri, Basarkeçer ilinin Azizli, Zerkend, Aşağı Şorca, Dere, Göysu, Pembek ve Şemşeddin’in de bulunduğu çeşitli yerleşim yerlerinden, Kelbecer’in Yellice, Barmagbine, Gedebey, Daryurd, Novoivanovka, Garaveliler, Ağdam, Garalar, Goşa, Kohanebi, Hacallı ve Alibeyli gibi birçok yerleşim yerinde bulunan Azerbaycan mevzilerine çeşitli kalibreli silahlarla ateş açtı.

Ermenistan askerlerinin provokasyonlarına karşı Azerbaycan ordusunun gerekli önlemleri aldığı ve bölgedeki durumun kontrol altında olduğu ifade edildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...