Almanya’da şüpheli ölüm: Türk anne ve 4 yaşındaki oğlu ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Almanya’da şüpheli ölüm: Türk anne ve 4 yaşındaki oğlu ölü bulundu

DÜNYA Haberleri  / İHA

Almanya’nın Köln kentinde 24 yaşındaki Türk anne ve 4 yaşındaki oğlunun cansız bedeni Ren Nehrinde bulundu. Genç kadının eski erkek arkadaşı ve çocuğun biyolojik babası olduğu belirtilen 1 kişi gözaltına alındı.

Almanya’da yük gemileri Köln kentinde Ren Nehrinde 15 Kasım pazartesi günü 24 yaşındaki Türk bir kadının cansız bedeni bulundu. Cansız kadının bedeninin ardından 4 yaşındaki çocuğunun da nehirde cansız bedene rastlandığı ortaya çıktı.  Köln polisi cansız bedeni bulunan annenin eski erkek arkadaşı ve çocuğunun biyolojik babası olduğu tespit edilen 24 yaşındaki kişiyi gözaltına aldı. Savcılık cinayet şüphelisi tutuklama emri başvurusunda bulunduklarını duyurdu.

LİMAN CİNAYET MAHALLİ

Kadının ve çocuğun cansız bedeninde bıçak darbeleri bulunduğu ifade edildi. Köln Savcılık Sözcüsü Ulrich Bremer, medyaya yaptığı açıklamada, “Niehl Limanı cinayet mahalli olarak görülebilir. Anne ve oğlu 14 Kasım'da zanlı ile burada görüşmüş. Nedeni bilinmiyor. Gözaltına alınan şüpheli, eylemi reddediyor ve bir avukat tarafından temsil edilecek" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...