Yıldız rapçi Young Dolph öldürüldü

Düzenleyen:
Yıldız rapçi Young Dolph öldürüldü

DÜNYA Haberleri

Ünlü rap yıldızı Young Dolph bir dükkanda alışveriş yaptığı sırada kimliği belirsiz kişi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Amerikalı ünlü rapçi Young Dolph bir kurabiye dükkanından alışveriş yaptığı sırada silahlı saldırıya uğradı.

Yıldız rapçi Young Dolph öldürüldü

Gerçek ismi Adolph Robert Thornton Jr. olan yıldızın, görgü tanıklarının ifadesine göre, Tennessee’deki bir dükkanda kimliği belirsiz bir kişi tarafından vurulduğu belirtildi. Bir başka görgü tanığının ifadesine göre kimliği belirsiz kişi bir araçla dükkanın camına yanaşıp Young Dolph’a ateş açtı.

Yıldız rapçi Young Dolph öldürüldü

YOUNG DOLPH KİMDİR?

Adolph Robert Thornton Jr., 27 Temmuz 1985'te Chicago'da doğdu. 2 yaşındayken ailesi Memphis, Tennessee'ye taşındı. İki kız kardeşi ve iki erkek kardeşi vardı ve rapçi Juice Wrld ile kuzendi. Çoğunlukla büyükannesi tarafından büyütülen Dolph'un ebeveynleri, kokain kırma bağımlılığı yaşadı ve onları çocukken yalnızca birkaç haftada bir görebilirdi. Dolph, Güney Memphis'te bulunduğu toplulukta akranlarının birçoğunun ebeveynlerinin yaşadığı sorunlar nedeniyle büyükanneleri tarafından büyütüldüğünü söyledi. Büyükannesi genellikle Dolph'un arkadaşlarının evlerini ziyaret etmesine izin vermezdi ama ara sıra evsiz arkadaşlarının aile ile kalmasına izin verirdi. Dolph bir genç olarak Hamilton Lisesi'ne gitti.

 

Adolph Robert Thornton, Jr., 27 Temmuz 1985 yılında dünyaya geldi. Daha çok bilinen sahne adıyla Young Dolph'un iki kız, iki erkek kardeşi vardır. İsmini 2016'da King of Memphis albümüyle müzik dünyasında duyuran ünlü rapçi New York'ta Rolling Lous festivaline de katılmıştı.


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...