Sri Lanka'da tekne alabora oldu: 6 ölü, 11 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sri Lanka'da tekne alabora oldu: 6 ölü, 11 yaralı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Güney Asya ülkesi Sri Lanka’da içinde çoğunlukla öğrencilerin bulunduğu bir teknenin alabora olması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı.

Sri Lanka'nın Trincomalee kentindeki Kinniya kasabası açıklarında, çoğunlukla öğrencilerin bulunduğu bir tekne alabora olması sonucu ilk belirlemelere göre 4'ü çocuk, 6 kişinin hauatını kaybettiği ve kayıp olan yolcuların olduğu açıklandı.

Sri Lanka'da tekne alabora oldu: 6 ölü, 11 yaralıSri Lanka’da bir teknenin alabora olması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı.

Donanmada görevli dalgıçlarının arama kurtarma çalışmaları için bölgeye sevk edildiği, bölgede yaşayanların da gönüllü olarak arama çalışmalarına katıldığı ifade edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olay yeri çevresi polis tarafından güvenlik kordonuna alındı.

Polis, teknenin kapasitesinin üstünde yolcu alması nedeniyle alabora olduğunu belirtti.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...