Gördüğü yılanın fotoğrafını çekmek isterken yılan tarafından ısırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Gördüğü yılanın fotoğrafını çekmek isterken yılan tarafından ısırıldı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Yaban hayatına meraklı İngiliz Ewan Wilson kız arkadaşı ile seyahat ederken bir yılan gördü. Gördüğü yılanı eline alan adam yılan tarafından ısırıldı.

Yaban hayatı meraklısı İngiliz Ewan Wilson, kız arkadaşı Serenity ile birlikte arabayla İspanya’nın doğusunda kırsal Diseminado Cabo Gata bölgesinde ilerlerken yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yılan gördü. Arabayı durduran Wilson, kafasına takılı kamerayla yılanı filme alırken hayvan aniden hamle yaparak adamı parmaklarından ısırdı.

YILAN ZEHİRLİ DEĞİL

Neyse ki merdiven yılanı cinsi bu sürüngenler zehirli değil. Elindeki kanlara rağmen yılanı tutmaya devam eden Wilson, “Yılın bu zamanında yılan gördüğümüz için çok şanslıyız. Kışa bu kadar yaklaşmışken yılan göreceğimizi hiç tahmin etmiyordum. Tabiat sürprizlerle dolu” dedi. Çift, bir süre kayıt yaptıktan sonra yılanı yol kenarına bıraktı. Avrupa’nın batısında yaşayan bu yılanların boyu 160 santimetreyi buluyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...