Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'de okula silahlı saldırı: 3 ölü, 6 yaralı

Düzenleyen:
ABD'de okula silahlı saldırı: 3 ölü, 6 yaralı

DÜNYA Haberleri

Michigan'da bir lisede meydana gelen silahlı saldırıda 3 öğrenci hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. 15 yaşındaki saldırgan gözaltına alındı.

ABD'nin Michigan eyaletinde bir okulda silahlı saldırı düzenlendi, saldırıyı yapan ise 15 yaşındaki bir çocuktu. Feci olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü 6 kişi de yaralandı. Saldırı eyalete bağlı Detroit kentinin banliyö bölgesinde yer alan Oxford Lisesi'nde meydana geldi. Oakland County Şerif Ofisi şerif yardımcısı Michael McCabe, saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 kişinin de yaralandığını açıkladı.
ABD'de okula silahlı saldırı: 3 ölü, 6 yaralı
SALDIRGAN 15 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK
Zanlının gözaltına alındığını ifade eden McCabe, lise ikinci sınıf öğrencisi olan 15 yaşındaki bir çocuk olduğunu belirtti. Silahın ele geçirildiğini aktaran McCabe, okuldaki öğrencilerin ve personelin tahliye edildiğini kaydetti. Olay yerinde çok sayıda polis ve SWAT ekibi çalışmalarını sürdürüyor.



Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...