Bu da oldu! Yolcular aşağı inip uçağı itti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bu da oldu! Yolcular aşağı inip uçağı itti

DÜNYA Haberleri  / İHA

Nepal Bajura Havaalanında lastiği patlayan uçak, yolcular tarafından itilerek pist dışına çıkarıldı. Sıra dışı görüntüler sosyal medyada günün en çok paylaşılanları arasına girdi.

Görenleri hayrete düşüren görüntüler Nepal'den geldi. Bajura Havaalanında Tara Air'e ait bir uçağın lastiği patladı. Llastiği patlayan uçak, yolcular tarafından itilerek pist dışına çıkarıldı.

Nepalli Gazeteci Sushil Bhattarai, Twin Otter tipi uçağın pistin ortasında kaldığını, uçağın pisti işgal etmesinin ardından yolcuların ve güvenlik görevlilerinin uçak krizini çözmek için bir araya geldiğini aktardı.

Bu da oldu! Yolcular aşağı inip uçağı itti
Görüntüler sosyal medyada 55 binden fazla görüntüleme ve tonlarca yorum aldı.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Sosyal medyada viral olan görüntüler en çok paylaşılanlar ve konuşulanlar arasına girerken, havaalanında lastiği patlayan uçağı pist dışına taşıyacak herhangi bir aracın bulunmadığı öğrenildi.

Tara Air tarafından yapılan açıklamada ise olay doğrulanırken, uçağın Simkot Havaalanından kalktığı ve daha sonra lastiğinin patladığı bilgisi paylaşıldı.

Nepalgunj'dan gelen başka bir uçak ve mühendislerin yardımıyla lastiği patlayan uçağın tamir edildiği duyuruldu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...