İngiltere'de patlama alarmı! Kensington Sarayı yakınlarında 3 ayrı ses duyuldu

Düzenleyen:
İngiltere'de patlama alarmı! Kensington Sarayı yakınlarında 3 ayrı ses duyuldu

DÜNYA Haberleri

İngiltere'deki Kensington Sarayı yakınlarında 3 kez şiddetli patlama sesi duyuldu. Söz konusu seslerin ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

İngiltere'nin başkenti Londra’da bulunan Kensington Sarayı yakınlarında 3 kez şiddetli patlama sesinin duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Saray bölgesindeki yollar trafiğe kapatıldı.

Kensington ve Chelsea polisi tarafından yapılan açıklamada, Kensington Sarayı ve Saray Kapısı Kavşağında meydana gelen bir olaya müdahale edildiğini belirtilerek, "Halk için herhangi bir risk yok ancak yollar kapalı ve bir süre daha kapalı kalacak" ifadelerine yer verildi.

İNGİLİZ BASINI: PATLAMANIN SARAYLA BAĞLANTISI YOK
Görgü tanıkları, saray yakınlarında 3 kez şiddetli patlama sesinin duyulduğunu ve sağlık ekiplerinin bir kişiye kalp masajı uyguladığını gördüğünü aktardı.
İngiliz basınında yer alan haberlerde, patlama seslerinin Kesington Sarayıyla bağlantılı olmadığı ve olayın araştırılması için bölgede bir helikopterin dolaştığı belirtildi.
Polis ilerleyen saatlerde konuyla ilgili daha fazla açıklama yapılacağını aktardı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...