Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'nin Colorado eyaletinde çatışma çıktı, çok sayıda ölü var

Düzenleyen:
ABD'nin Colorado eyaletinde çatışma çıktı, çok sayıda ölü var

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Colorado eyaletine bağlı Denver şehrinde silahlı çatışma çıktı, olayda çok sayıda kişi 5 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Colorado'daki silahlı çatışmada ilk belirlemelera göre 5 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Şehir merkezinde meydana gelen silahlı saldırıda, kimlik bilgileri paylaşılmayan saldırgan, farklı noktalarda açtığı ateş sonucu 4 kişiyi öldürdü, olayda biri polis 3 kişi de yaralandı.

SALDIRGAN DA ÖLDÜ
Denver polisinin basın açıklamasında, saldırganın kent merkezinde "bir dizi şiddet olayına" karıştığı, dört farklı bölgede yaşanan çatışmanın saldırgan dahil 5 kişinin hayatına mal olduğu belirtildi.

Açıklamada, hayatını kaybedenlerden ikisinin kadın olduğu ve yaralanan bir polis memurunun ameliyata alındığı bilgisi paylaşıldı. Yetkililer, tatil sezonunda "bu tarz bir çılgınlığın" bölge için normal olmadığını, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.



Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...