Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polonya Devlet Başkanı Duda ikinci kez Covid-19’a yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Polonya Devlet Başkanı Duda ikinci kez Covid-19’a yakalandı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Polonya Devlet Başkanı Andrzej Duda’nın ikinci kez koronavirüse yakalandı. Duda'nın Covid-19 testinin pozitif olduğu bildirildi.

Koronavirüs salgını dünyada etkisini sürdürmeye devam ediyor. Polonya Devlet Başkanı Andrzej Duda, ikinci kez Covid-19’a yakalandı. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Covid-19 testi pozitif çıkan Polonya Devlet Başkanı Andrzej Duda’nın ikinci kez pozitif olduğu bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Başkanı Pawel Szrot, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, “Andrzej Duda’nın Covd-19 testi pozitif çıktı. Başkanın sağlık durumu iyi, herhangi bir belirtisi yok” açıklamasını yaptı. Szrot, Başkanın tıbbi bakım altında olduğunu söyleyerek Andrzej Duda’nın geçtiğimiz yıl Nisan ve Haziran aylarında iki doz Covid-19 aşısını ve Ekim ayında da hatırlatıcı doz yaptırdığını belirtti.

Polonya Sağlık Bakanlığı, bugün ülkede 196 yeni Covid-19 vakası tespit edildiğini duyurdu.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...