Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

84 yaşındaki adamdan akılalmaz yöntem! Tam 11 kere korona aşısı oldu

Düzenleyen:
84 yaşındaki adamdan akılalmaz yöntem! Tam 11 kere korona aşısı oldu

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da 84 yaşındaki adam "her derdime deva oluyor" diyerek, farklı kimliklerle tam 11 kez koronavirüs aşısı yaptırdı. Eskisinden daha dinç hissettiğini anlatan adam, aşıdan en iyi şekilde yararlanmaya çalıştığını söyleyerek kendini savundu.

Hindistan'da 84 yaşındaki Brahmadeo Mandal farklı kimlik kartlarıyla tam 11 kez koronavirüs aşısı yaptırdı. Aşı olmayı neredeyse bir  alışkanlık haline getiren Mandal, 12’inci aşısını yaptırmak üzereyken yakalandı.

Aşılama sistemindeki açıklardan faydalanan yaşlı adam akrabalarının kimlik ve telefon bilgileri ile her seferinde farklı bir aşı merkezine giderek farkedilmeden aşısını yaptırdı.

"HER SEFERİNDE DAHA İYİ HİSSEDİYORUM"

Emekli postane çalışanı olan Mandal, her aşı sonrasu kendisini daha iyi hissettiğini aktardı. Ancak sağlık çalışanlarını kandıran yaşlı adam 12’nci dozu yaptırmaya gittiği sırada yakayı ele verince hakkında soruşturma başlatıldı.

84 yaşındaki adamdan akılalmaz yöntem! Tam 11 kere korona aşısı olduAŞI HER DERDİNE DEVA OLDU

Aşıdan en iyi şekilde yararlanmak istediğini aktaran yaşlı adam “Hükümet harika bir şey yaptı. Ben aşıdan çok faydalandım. Bu yüzden tekrar tekrar alıyorum” dedi.

Aşılar sayesinde soğukalgınlığı yaşamadığını, kendini daha zinde hissettiğini söyleyen Mandal kronik sırt ağrılarının da geçtiğini belirtti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...