Turistik gezi faciayla sonlandı: Dağ üzerlerine yıkıldı

Düzenleyen:
Turistik gezi faciayla sonlandı: Dağ üzerlerine yıkıldı

DÜNYA Haberleri

Brezilya'nın güneydoğusundaki bulunan Minas Gerais isimli eyaletinde, turistlerin gezinti yaptığı 3 teknenin üzerine büyük bir kaya parçası devrildi. Feci olay sonrası 2 kişi hayatını kaybetti, 32 kiş yaralandı.

Turistlerin tekne gezisi kabusla bitti. Brezilya'da yayın yapan G1 adlı internet portalında yer alan habere göre, Minas Gerais İtfaiyesi, eyalete bağlı Capitolio kentinde büyük bir kaya parçasının turistleri taşıyan teknelerin üzerine düştüğünü açıkladı. Feci kaza sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiğini bildirlirken, 32 kişinin de yaralandığı duyuruldu.

FECİ KAZANIN SORUMLUSU SU HORTUMU
Kaya parçasının 3 tekneyi etkilediği, yaralanan 9 kişinin tedavisinin hastanede devam ettiği ve hafif yaralanan 23 kişinin tedavisinin ise tamamlandığı bildirildi. Brezilya donanması, olaya ilişkin soruşturma başlatılacağını duyurdu.

Olaya ilişkin görüntüler sosyal medyada yayılırken kayanın, üzerinde oluşan bir su hortumu sebebiyle düştüğü tahmin ediliyor.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...