Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sonradan Müslüman olan dünyaca ünlü şarkıcı evlat acısıyla sarsıldı

Düzenleyen:
Sonradan Müslüman olan dünyaca ünlü şarkıcı evlat acısıyla sarsıldı

DÜNYA Haberleri

2018 yılında din değiştirerek Müslüman olan dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, evlat acısı ile sarsıldı. O'Connor'ın günlerdir kayıp olan oğlu ölü olarak bulundu.

90'lı yıllarda çıkardığı hitlerle dünya genelinde şöhrete ulaşan, 2018 yılında ise Müslüman olduğunu açıklaması ile gündeme gelen İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, büyük bir acı ile sarsıldı. 55 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcının 17 yaşındaki kayıp oğlu, ölü olarak bulundu. 

KENDİSİ DE SIK SIK ORTADAN KAYBOLUYORDU

Müslüman olmadan önce sık sık ortadan kaybolarak sevenlerini endişelendiren O'Connor, ailesine intihar edeceğini söyleyerek büyük bir korku ve paniğe neden oluyordu.

En son 2016 yılında ailesine kendisini bir köprüden atacağını söyledikten sonra ortadan kaybolan şarkıcı polis ekiplerini de seferber etmişti. Ailesinin yaşadığı korku ve paniği, oğlunun kaybolması ile yaşayan O'connor sosyal medya hesabından oğluna seslenerek kendisiyle iletişime geçmesini söylemişti.

O'Connor  paylaşımında, "Shane senin hayatın çok değerli. Sensiz benim dünyam yıkılır. Sen benim kalbimsin. Lütfen kendine zarar verme." demişti. 

Sonradan Müslüman olan dünyaca ünlü şarkıcı evlat acısıyla sarsıldıShane, O'Connor'ın dört çocuğundan biriydi.

"ONU ÖRNEK ALMAYIN"

Çağrısına cevap alamayan ünlü şarkıcı acı haberle yıkılırken, oğlunun vefat haberini sosyal medya hesabından açıkladı. O'Connor paylamışında,

"Benim hayatımın ışığı, güzel oğlum dünya mücadelesini bitirmeye karar verdi. Huzur içinde uyusun ve kimse onu örnek almasın. Bebeğim benim. Seni çok seviyorum, lütfen huzur içinde yat." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...