Görenler gözlerine inanamadı: Endonezyalı adam çocuğuna çalıştığı kurumun adını verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Görenler gözlerine inanamadı: Endonezyalı adam çocuğuna çalıştığı kurumun adını verdi

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Endonezya'da çalıştığı kurumun kendisinin ikinci evi olduğunu söyleyen Samet çocuğuna “İstatistiksel Bilgi İletişim Ofisi” ismini verdi.

Endonezya’nın Orta Cava bölgesinde Samet Wahyudi (38) isimli adam, çocuğuna dünyada bir benzeri olmayan isim verdi. Wayhudi’nin şimdi 5 aylık olan oğlunun ismi: İstatistiksel Bilgi İletişim Ofisi. Oğluna çalıştığı yerin ismini veren adam, nişanlısı Linda’yla da doğacak çocuğuna bu ismi vereceği şartıyla evlenmiş. İsim, kayınbiraderlerinin tepkisini çekti. Wahyudi, bu ismi resmi belgelere geçirmeyi de başardı.

İSMİ RESMİ BELGELERDE DE GEÇİYOR

Bebeğin doğum belgesinde de bu ad var. Wahyudi, 2003’ten beri çalıştığı kurumun kendisinin ikinci evi olduğunu, çok sevdiği için bu ismi oğlunda yaşatmak istediğini söyledi. Aile, çok uzun olduğu için günlük hayatta bebeğe “Dinko” lakabıyla sesleniyor. Çocuğa ilginç isim vermek son zamanlarda Endonezya’da moda oldu. 12 yaşındaki bir çocuk da ABCDEF GHIJK Zuzu ismini taşıyor. Covid aşısı yaptırmak için çocuklarını götürdükleri hastane görevlileri isme şaşırmış, babası da ispatlamak için çocuğun kimlik kartını göstermek zorunda kalmıştı.

Görenler gözlerine inanamadı: Endonezyalı adam çocuğuna çalıştığı kurumun adını verdi

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...