Rus dublörden ölümcül gösteri: 80 km hızla giden araçtan mermi gibi geçti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rus dublörden ölümcül gösteri: 80 km hızla giden araçtan mermi gibi geçti

DÜNYA Haberleri  / İHA

Rusya'da dublörlük yapan Evgeny Chebotarev, nefes kesen bir gösteriye daha imza attı. Dublör, 80 km hızla giden minibüsün içinden adeta mermi gibi geçti.

Rusya’da dizi ve filmlerde dublörlük yapan Evgeny Chebotarev, ölümcül gösterileriyle ülkenin en çok tanınan kişileri arasında yer alıyor. Ünlü dublör nefes kesen gösterilerine bir yenisini daha ekledi. 

3 YOLCUNUN  BULUNDUĞU ARAÇTAN MERMİ GİBİ GEÇTİ

Chebotarev akıllara durgunluk veren 71'nci gösterisinde, yola yerleştirilen bir platformun üzerine yatarak karşı yönden 80 kilometre hızla gelen minibüsün ön camından içeri daldı. 3 oyuncunun daha bulunduğu aracın içinden hızla geçen Chebotarev arka kapıdan hızla yola düştü.

Rus dublörden ölümcül gösteri: 80 km hızla giden araçtan mermi gibi geçtiÜnlü Rus dublör Evgeny Chebotarev, 80 km hızla giden aracın içinden mermi gibi geçerek yola düştü.

KABURGASI KIRILMIŞTI

Geçtiğimiz Eylül ayında metrelerce yüksekten atlayan, üstünden araba geçen ve alevlerin içinden geçen Rus dublör, araçla nehre uçtuğu gösteri sırasında kaburgasını kırmıştı. Doktorların en az 6 ay sonra iyileşeceğini belirttiği Chebotarev son gösterisi ile yürekleri ağza getirdi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...