Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kendisine bilerek korona bulaştıran şarkıcı canından oldu

Düzenleyen:
Kendisine bilerek korona bulaştıran şarkıcı canından oldu

DÜNYA Haberleri

Çekya'da yaşanan olayda bilerek koronavirüse yakalanıp bazı kısıtlamalardan muaf olmaya çalışan şarkıcı Hana Horka, iyileştiğini açıkladıktan iki gün sonra öldü.

Bir takım kısıtlamalardan muaf olmak için bilerek koronavirüse yakalanan şarkıcı canından oldu. Çekya'da 57 yaşındaki şarkıcı Hana Horka'nın oğlu Jan Rek, BBC'ye verdiği demeçte, annesinin aşısız olduğunu, babası ve kendisinin koronavirüse yakalandığı dönemde kendisini korumayıp hastalandığını söyledi. Rek, babasının ve kendisinin aşılarını yaptırdığına işaret ederek ancak annesinin aşıyı reddettiğini ve testleri pozitif çıkmasına rağmen izole olmadığını dile getirdi.

Kendisine bilerek korona bulaştıran şarkıcı canından oldu
Asonance gurubu


İYİLEŞTİĞİNİ AÇIKLADI, ÖLDÜ
Horka, korona testinin pozitif çıkmasından bir süre sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iyileştiğini belirtse de dün hayatını kaybetti. Ülkenin ünlü müzik gruplarından biri olan Asonance'in solisti olan Horka, paylaşımında, "Şimdi tiyatro, sauna, konser olacak" ifadelerini kullanmıştı.



 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...