Buz tutan nehre giren kadın kayboldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Buz tutan nehre giren kadın kayboldu

DÜNYA Haberleri  / İHA

Rusya'da Ortodoks Hristiyanların kutladığı Epifani Bayramı'nda günahlarından arınmak için buz tutan nehre giren kadın bir daha çıkamadı.

Rusya'nın Leningrad Bölgesi'ndeki Oredezh Nehri'nde Ortodoks Hristiyanlar, Vaftiz Bayramı olarak da bilinen Epifani Bayramı nedeniyle soğuktan buz tutan suya girerek günahlarından arındığını düşünüyor. Nehrin olduğu bölgeye giden 40 yaşındaki bir kadın ailesiyle beraber suya girerek günahlarından arınmak istedi.

Nehrin üzerindeki bir parça buz tabakasının kesilmesinin ardından nehre girmeye hazırlandı. Suya giren kadının atlarken buza çarptığı görüldü.

Buz tutan nehre giren kadın kaybolduGirdiği nehirden çıkamayan kadın için su altı ekipleri devreye girdi. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

GİRDİ AMA ÇIKAMADI

Olay anında yanı başında duran kişi kadının çıkmadığını görünce bağırmaya başladı. Bağırışları duyan kadının kocası suya atladı ancak eşini bulamadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay sonrası güvenlik ekiplerine haber verildi. Burada çalışma başlatan su altı ekipleri kadının cesedini bulamadı. Olayla ilgili bölge savcılığının soruşturma başlattığı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...