Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Böyle vicdansızlık görülmedi: Köpekleri timsah dolu suya attılar

Düzenleyen:
Böyle vicdansızlık görülmedi: Köpekleri timsah dolu suya attılar

DÜNYA Haberleri

Sosyal medyada paylaşılan bir video, dünya genelinde büyük tepki gördü. Youtube üzerinden yayınlanan videoda, bir kişinin iki köpeği timsah dolu suya attığı anlar görüntülendi. Görüntülere büyük tepki gösterilirken, köpeklerin çaresizliği ise yürekleri paramparça etti.

Yotube’dan yayınlanan bir video, ağızları açık bıraktı. Videoda bir adamın iki köpeği timsah dolu suya attığı görüntülendi. Görüntülerin ardından harekete geçen hayvanseverler, videoya sert tepki gösterdi. 

TİMSAH DOLU SUYA İTTİ 

Videoda yer alan görüntülerde, adamın elindeki sopa ile kenarda duran köpekleri timsah dolu suya ittiği görülüyor. Çaresiz köpekler, suya düşmelerinin üzerinden saniyeler geçmesiyle timsahlara yem oluyor. 

Böyle vicdansızlık görülmedi: Köpekleri timsah dolu suya attılarKöpekleri canlı canlı timsah dolu suya attı. 

HAYVANSEVERLER HAREKETE GEÇTİ 

Videonun sosyal medyada gündem olmasının ardından harekete geçen hayvanseverler, görüntülerin yayından kaldırılmasını istedi. Aynı zamanda görüntüleri çeken ve paylaşan kişi hakkında işlem başlatılmasını talep ettiler. 

Böyle vicdansızlık görülmedi: Köpekleri timsah dolu suya attılarElindeki sopayla zorla itti. 

Böyle vicdansızlık görülmedi: Köpekleri timsah dolu suya attılarKöpeklerin çaresizliği ise yürekleri param parça etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...