Düğünde korkunç olay! Kuyuya düşen 13 kişi öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Düğünde korkunç olay! Kuyuya düşen 13 kişi öldü

DÜNYA Haberleri  / İHA

Hindistan’da bir düğün töreninde gerçekleşen feci olayda, kuyunun üstünde oturan kadın ve çocuklardan oluşan grup, kapağın kırılması ile kuyuya düştü. Olayda 13 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Uttar Pradesh eyaletindeki Kuşinagar kasabasında bir düğün töreninde trajik bir olay yaşandı.

GELENEKSEL TÖREN SIRASINDA YAŞANDI

Düğünde refah göstergesi olarak gelin ve damadın yüzüne zerdeçal ezmesinin uygulandığı geleneksel "haldi" töreni sırasında bir kuyu üstündeki plakada oturan kadın ve çocuklar, plakanın çökmesi sonucu kuyuya düştü. Polis, kuyuya düşen 15 kişiden 11’nin olay yerinde, 2 kişinin ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı. Olaydan 2 kişi de yaralı olarak kurtuldu.

"YÜREK PARÇALAYICI"

Hindistan Başbakanı Narendra Modi yaşanan olayı “yürek parçalayıcı" olarak nitelendirirken, Uttar Pradesh Eyalet Başkanı Yogi Adityanath ise bölge yetkililerinden olayda hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım etmelerini istedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...