Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dışişleri'nden Brezilya'daki selle ilgili taziye mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Dışişleri'nden Brezilya'daki selle ilgili taziye mesajı

DÜNYA Haberleri  / AA

Türkiye, Brezilya'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası gerçekleşen sel felaketinde hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı, Brezilya'da etkili olan şiddetli yağışın meydana getirdiği sel felaketinde hayatını kaybedenler için bir mesaj yayımlayarak, taziyelerini iletti.

 

"YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ"

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Brezilya'da selin neden olduğu can kayıpları ve hasarın üzüntüyle karşılandığı belirtilerek, "Yaşamını yitirenlerin yakınlarına, dost Brezilya halkına ve Hükümetine taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Brezilya'nın Rio de Janeiro eyaletinde şiddetli yağışların neden olduğu sel ve toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısı en son 104 olarak açıklanmıştı.

Afet nedeniyle 35 kişinin kaybolduğu bildirilmiş, en az 54 evin yıkıldığı, 370'ten fazla kişinin ise barınaklara sığındığı kaydedilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...