Savaş planları bozdu: Rusya'nın elindeki dev organizasyon Türkiye'ye verilebilir!

Savaş planları bozdu: Rusya'nın elindeki dev organizasyon Türkiye'ye verilebilir!

DÜNYA Haberleri

Rusya ile Ukrayna arasında gerginlik tırmanırken savaş ihtimaline karşı spor organizasyonlarından ilk hamle geldi. Şampiyonlar Ligi finalinin elinden alınması gündemde olan Rusya'ya Formula 1’den sürpriz bir hamle geldi. Formula 1'in resmi bilet satış sitesinde Rusya GP'den kaldırarak yerine takvimde olmayan Türkiye Grand Prix'i ekledi. Bu hareketten sonra Türkiye'nin Rusya yerine yarış takvimine alınacağı iddia edildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna'daki doğusundaki Donetsk yönetiminin bağımsızlığını tanıması üzerine dün gece askeri operasyon düzenlemesine dünyadan tepki yağdı. AB şu ana kadar görülmemiş büyük yaptırımların Rusya’yı beklediğini söyledi. Ülkelerin tek tek yaptırım kararı sonrasında Rus rublesi tarihinin en düşük seviyesini görürken Formula 1'den de sürpriz bir hamle geldi.

FORMULA 1 RUSYA’YI GP’DEN KALDIRDI

Formula 1'in resmi bilet satış sitesinde Rusya GP'nin kaldırıldığı ve 2022 Türkiye Grand Prix'si için sayfa açıldığı görüldü. Normal şartlarda takvimde yer alamayan Türkiye GP'nin bu gelişme ile birlikte Rusya'nın yerine yarış takvimine girebileceği öne sürüldü. Formula 1 yönetiminden henüz konuya dair resmi bir açıklama gelmedi.

Savaş planları bozdu: Rusya'nın elindeki dev organizasyon Türkiye'ye verilebilir!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...