Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çok konuşulacak iddia: Ruslar, İngilizleri hackleyip askeri üssü vurdu

Düzenleyen:
Çok konuşulacak iddia: Ruslar, İngilizleri hackleyip askeri üssü vurdu

DÜNYA Haberleri

Geçen Pazar günü Rus ordusu tarafından Polonya'da bulunan askeri üsse saldırı düzenlenmişti. İngiliz basını Rusya'nın füzelerin hedefini belirlemek için bölgede bulunan İngilizlerin telefonlarını hacklediğini öne sürdü.

Geçtiğimiz hafta Polonya sınırına yakın Yavoriv eğitim üssüne Rus ordusu tarafından düzenlenen saldırıda en az 35 kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından ölenlerin arasında yabancı askerlerin de olduğu belirtildi. Saldırının üzerinden tam bir hafta geçmişken İngiliz basını çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. 

RUS ORDUSU İNGİLİZLERİN TELEFONLARI HACKLEDİ

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Rus ordusunun bölgedeki İngilizlerin telefonlarını hacklemesinin ardından eğitim üssü bombalandı. İddialara göre, bölgedeki İngilizlerin telefonlarının hacklenmesinin ardından 30'a yakın güdümlü füze ateşlendi. 

RUSYA YABANCI ASKERLERİ ÖLDÜRMEK İÇİN BU YOLA BAŞVURDU

Haberde yer alan bilgilere göre, Rus ordusu bu yöntemle birlikte askeri üs içerisinde bulunan 600 yabancı askeri hedef aldı. Dailymail'e konuşan bir eski İngiliz savunma istihbarat subayı Philip Ingram mobil cihazları, ''düşman için mükemmel hedef bulma işaretleri'' olarak tanımladı. Ayrıca Rus ordusunun bu saldırısını ''3. Dünya Savaşı çıkarmak'' olarak yorumladı. 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...