İspanya'da ayçiçek yağı ve süt rafları boşaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
İspanya'da ayçiçek yağı ve süt rafları boşaldı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, dünya genelinde de gıda temin sorunları meydana geliyor. İspanya’da marketlerde ayçicek yağı ve süt raflarında ürün kalmadı.

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş 27. güne girdi. İspanya’da gıda temin etme sorunu nedeniyle İspanya’da ayçiçek ve süt raflarında ürün kalmadı.

Almanya’dan sonra İspanya’da yaşanan ayçiçek yağı stoklarındaki azalma ülkede vatandaşları tedirgin etti.

İspanya'da ayçiçek yağı ve süt rafları boşaldıAlmanya’dan sonra İspanya’da yaşanan ayçiçek yağı stoklarındaki azalma ülkede vatandaşları tedirgin etti.

YAĞ ALIMI 1 ÜRÜN İLE SINIRLANDIRILDI

Benzin fiyatlarındaki artış olabileceği yönünde açıklamalar sonrası, İspanya’da ayçiçek yağlarının en fazla 5 litrelik olarak bir adet alınabileceği söylenmişti.

RAFLAR BOMBOŞ KALDI

İspanya merkezli yayın yapan Heraldo gazetesi, ülkede ayçiçek yağı ve süt sıkıntısı yaşandığını ve birçok markette bu reyondaki ürünlerin boşaltıldığını aktardı. Haberde ayrıca diğer gıda ürünlerinde temininde sıkıntılar yaşandığı aktarıldı.



 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...