Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Doktor Mehmet Öz’e senatörlük yarışında Donald Trump’tan destek

Doktor Mehmet Öz’e senatörlük yarışında Donald Trump’tan destek

DÜNYA Haberleri

Amerika Birleşik Devletleri'nde ''The Dr. Oz Show'' programının sunucusu olarak tanınan Dr. Mehmet Öz ABD Senatörlük yarışına katıldı. Öz’e eski ABD başkanı Donald Trump’tan destek geldi.

ABD’de siyasete atılan ünlü Türk Doktor Mehmet Öz’e eski ABD başkanı Donald Trump’tan destek geldi. Pensylvania eyaletinden aday olan Öz’e destek vereceğini söyleyen Trump yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Pensylvania eyaletinin sakinleri, zeki ve çok iyi bilinen bir doktor olan Mehmet Öz'ü ABD Senatosuna seçerek ABD'yi korumak için çok iyi bir fırsata sahip.”

DONAL TRUMP’TAN ÖZ’E DESTEK

Trump sözlerinin devamında “ABD'ye akla hayale gelmez zararlar verme peşinde olan radikal solcu Demokratlara karşı Mehmet Öz genel seçimleri kazanabilme şansı son derece yüksek bir kişidir” ifadelerini kullandı.

TRUMP’IN PARTİSİNDEN ADAY OLDU

Doktor Öz ABD Senatosuna girebilmek için eski ABD Başkanı Donald Trump'ın partisi Cumhuriyetçi Parti'den adaylığını koyma kararı almıştı. Öz, yayınladığı bir video ile Cumhuriyetçi Parti'nin Pensilvanya eyaletinden Senato adaylığı için yarışacağını duyurmuştu.

DOKTOR ÖZ’ÜN PROGRAMI KALDIRILDI

ABD yasaları gereği 61 yaşındaki Öz'ün televizyon programı aday olduğu Pensilvanya ve komşu eyaletlerde yayından kaldırıldı. Öz'ün programına uygulanan bu yasak seçim bitene kadar devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...