Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'ten Covid-19 itirafı: Aşırı korkunç bir deneyimdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
İngiltere Kraliçesi Elizabeth'ten Covid-19 itirafı: Aşırı korkunç bir deneyimdi

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, koronavirüse yakalandığı döneme ilişkin ilk kez konuştu, kendisini o dönemde çok yorgun ve bitkin hissettiğini belirterek "Bu korkunç bir salgın" dedi.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth koronavirüse yakalandığı dönem hakkında ilk kez konuştu. Kraliçe hastalığı ile ilgili olarak ok yorgun ve bitkin hissettiğini söyledi.

Hastalığı atlatmasının ardından etkinliklere video konferans yoluyla katılan 95 yaşındaki Kraliçe, şubat ayında koronavirüse yakalanmıştı. Kraliçe'nin hastalığı hafif semptomlarla geçirdiği ifade edilmişti.

Hastlığı hafif semptomlarla geçiren Kraliçe Elizabeth, hastalığa ilişkin  "İnsanı çok yorgun ve bitkin hissettiriyor. Bu korkunç bir salgın" değerlendirmesinde bulundu.  

Kraliçe, geçen yıl hayatını kaybeden eşi Prens Philip'in şükran törenine katıldı. Ancak 1970'ten beri ilk kez dinî bir ayin olan Royal Maundy hizmetine katılmadı.



Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...