New York’u kana bulamıştı... Metro saldırganı yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA-AA
New York’u kana bulamıştı... Metro saldırganı yakalandı

DÜNYA Haberleri  / İHA-AA

ABD’nin New York kentindeki Brooklyn metrosu saldırısının şüphelisi Frank James’in New York’taki East Village bölgesinde polis tarafından yakalandığı bildirildi.

ABD’nin New York kentinde Brooklyn metro istasyonuna dün düzenlenen silahlı saldırıda 10'u silahla olmak üzere en az 23 kişi yaralanmıştı. New York Polis Departmanı’nın (NYPD) saldırının şüphelisi olarak ilan ettiği 62 yaşındaki Frank James’in New York’taki East Village bölgesinde yakalandığı bildirildi. NYPD ve diğer yetkililer tarafından konuyla ilgili basın toplantısı düzenleneceği ifade edildi.

New York’u kana bulamıştı... Metro saldırganı yakalandıNew York İtfaiye Teşkilatı (NYFD), metro istasyonunda açılan ateşte 16 kişinin yaralandığını açıkladı.

"BU OLAY TERÖR OLAYI OLARAK SORUŞTURULMUYOR" 

ABD'nin New York kentindeki Brooklyn metro istasyonunda bu sabah düzenlenen silahlı saldırı hakkında açıklama yapan New York Polis Departmanı (NYPD), saldırının terör eylemi olarak soruşturulmadığını aktardı. NYPD, “New York’ta bu sabah 36’ıncı Cadde metro istasyonunda meydana gelen bir silahlı saldırı olayını soruşturuyoruz. Metrolarımızda şu anda bilinen hiçbir patlayıcı cihaz bulunmadığına dair halkı temin etmek istiyoruz. Bu olay terör olayı olarak soruşturulmuyor" açıklamasını yapmıştı.

YARALI SAYISI 16 OLDU

NYPD, saldırıdaki yaralı sayısının 16'ya yükseldiğini aktararak, 10'unun sağlık durumunun iyi olduğunu, 5’inin sağlık durumunun ise "kritik ancak stabil" olduğunu belirtti.

New York İtfaiye Departmanı Komisyon Üyesi Vekili Laura Kavanagh, saldırıda 10 kişinin ateşli silahla yaralandığını belirterek, "Bu hastalardan 10’u şu anda ateşli silah yaralanmasından mustarip ve 5’inin durumu stabil, ancak kritik durumda" dedi. Kavanagh, ateşli silah yaralanmasının dışında kalan mağdurların ise, dumandan ve kaçmaya çalıştıkları sırada yaralandıklarını aktardı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA-AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...