'Kocanızı nasıl öldürürsünüz?' başlıklı makale yazmıştı! Koca öldü, kadın cinayetle suçlanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
'Kocanızı nasıl öldürürsünüz?' başlıklı makale yazmıştı! Koca öldü, kadın cinayetle suçlanıyor

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

ABD’nin Oregon eyaletinin Portland şehrinde yaşayan roman yazarı Nancy Brophy (71), 7 yıl önce internette “Kocanızı nasıl öldürürsünüz?” başlıklı bir makale yayımlamıştı.Kocası öldü, Nancy Brophy, cinayetle ilgili tek şüpheli olarak yargılanıyor.

Bundan 7 sene sonra 2 Haziran 2018'de 63 yaşındaki 21 yıllık kocası Daniel Brophy, silahla kalbine iki el ateş açılmasıyla öldürüldü. Nancy, cinayet suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

“Yanlış Koca” ve “Kalpteki Cehennem” adlarında romanları da olan kadın, 2011’de bir feminist gruba hitaben yaptığı konuşmada, “Bir gerilim yazarı olarak, cinayeti ve dolayısıyla polis prosedürünü düşünmek için çok zaman harcıyorum” demiş ve cinayet silahlarıyla ilgili olarak detaylı açıklamalarda bulunmuştu: “Her yerde kan olacağı için bıçak kullanmayın. Zehirlemek çok uzun sürer, tetikçi de şantaj yapabilir. Ateşli silahlara gelince, bunlar gürültülüdür ve biraz beceri gerektirir. Kurbanını 10 el ateş ederek öldürüyorsa katil ya çok kötü nişancıdır ya da uyuşturucu kullanmıştır.” Bu ifadeler şimdi çok manidar bulunuyor. Savcılar Portland banliyölerinde hayatından bıkmış olarak tanımladıkları Nancy’yi, kocasını 1 milyon doların üzerindeki hayat sigortası poliçelerinden faydalanmak için öldürdüğünü iddia ediyor. Cinayetle ilgili olarak Nancy’den başka şüpheli yok. Yargılama devam ediyor.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...