Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Macron'un 'maço' erkek pozları olay oldu! Fransa Cumhurbaşkanını o ünlüye benzettiler

Düzenleyen:
Macron'un 'maço' erkek pozları olay oldu! Fransa Cumhurbaşkanını o ünlüye benzettiler

DÜNYA Haberleri

Fransa, 24 Nisan'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu yapmaya hazırlanırken mevcut cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un son pozları gündeme oturdu. Macron'un fotoğrafçısı tarafından Instagram'da yayınlanan fotoğraflarda Macron, maço erkek duruşuyla dikkat çekti.

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna günler kala adaylar tüm kozlarını oynamaya devam ediyor. Emmanuel Macron ile birlikte ikinci tura kalan aşırı sağcı politika benimseyen Marine Le Pen gençlerin ilgisini çekerken, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'u seçim kampanyasında takip eden fotoğrafçı Soazig de La Moissonnière dikkat çeken görüntüler paylaştı.

BBC Türkçe'nin haberine göre, ünlü fotoğrafçının Instagram'da yayınladığı son görüntüler herkesi şaşırttı. Fotoğraflardan birinde (üstte yer alıyor) Macron'un gömleğinin düğmelerini açarak oturması 'maço erkek pozu vermiş' yorumlarına yol açtı. Bunun yanı sıra BBC, Macron'un bu tür pozlar vererek gençlerin dikkatini çekmeye çalıştığını ileri sürdü. Zira Marine Le Pen'in genç seçmenlerin desteğini aldığı biliniyor. 

BOND OYUNCUSUNA BENZETİLDİ

AFP haber ajansına konuşan akademisyen Pierre-Emmanuel Guigo, "Macron, gençler arasında çok popüler olmasına karşın sosyal medyada görünürlük için fazla bir şey yapmadı" diyor. Bu arada, Macron'un söz konusu pozuyla Sean Connery ve Burt Reynolds'a benzetildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Roger Federer'e benzeterek yorum yaptı. 

Geçtiğimiz günlerde Macron’un, Fransız Hava Kuvvetleri paraşütçülerinin armasının yer aldığı bir üst giymesi de konuşulmuştu. Pek çok kişi Macron'un daha spor ve askeri kıyafetler giyerek Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’e özendiğini iddia etmişti. 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...