Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trenin altında kalan kadının inanılmaz kurtuluşu: “Nasıl hayatta kaldım, bilmiyorum”

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Trenin altında kalan kadının inanılmaz kurtuluşu: “Nasıl hayatta kaldım, bilmiyorum”

DÜNYA Haberleri  / İHA

Arjantin’de tansiyonu düşen genç kadın trenin geçtiği sırada sendeleyerek raylara düştü. Rayların arasına düşen kadının inanılmaz kurtuluşu güvenlik kamerasına anbean kaydedildi.

Arjantin’de 29 Mart’ta Buenos Aires’e bağlı Gonzales Catan’da 24 yaşındaki Candela isimli kadın Independencia İstasyonu'nda trenin geçtiği sırada raylara düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda tansiyonu düşen genç kadının sendelediği ve trenin geçtiği esnada platformdan raylara düştü. Çevredekilerin panik anları kameraya yansırken trenin durdurulduğu ve kadının görevliler tarafından kurtarıldığı görüldü.

“NASIL HAYATTA KALDIM BİLMİYORUM”

Ambulansla Dr. Alberto Balestrini Hastanesine kaldırılan genç kadının vücudunda kırıkları olduğu öğrenilirken 24 yaşındaki Candela’nın 12 gün sonra hastaneden taburcu olduğu öğrenildi. Taburcu olduktan sonra olay anına ait görüntüleri izleyen genç kadın bir televizyon kanalına konuştu. 24 yaşındaki Candela, “Tansiyonum aniden düştü. Önümdeki kişiyi uyarmaya çalıştım ve bayıldım. Başka bir şey hatırlamıyorum. Nasıl hayatta kaldım, bilmiyorum. Olanları anlamlandırmaya çalışıyorum" ifadeleriyle yaşadığı şoku anlattı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...