Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ukrayna acı bilançoyu açıkladı! Savaşta 213 çocuk öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ukrayna acı bilançoyu açıkladı! Savaşta 213 çocuk öldü

DÜNYA Haberleri  / İHA

Rusya ve Ukrayna arasında savaş 2 aydır devam ediyor. Savaşta 213 çocuğun hayatını kaybettiği ve 389’dan fazla çocuğun yaralandığı açıklandı.

Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat’ta başlayan savaş devam ediyor. Çok sayıda çatışma ve ölüm haberlerinin geldiğini bölgeden, sivil kayıpları ve çocuk ölümleri de yaşanıyor.

Sadece askeri noktaları değil, sivil yapıları da hedef alan Rus saldırılarında çok sayıda sivil hayatını kaybetti.

RUSYA’NIN SALDIRILARINDA 213 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Ukrayna Başsavcılığı’nın basın servisinden yapılan açıklamada, “Rus ordusunun saldırılarında 602’den fazla çocuk acı çekti. Saldırılarda 213 çocuk hayatını kaybetti ve 389’dan fazla çocuk da yaralandı. İşgal edilen ve kurtarılan bölgelerdeki çalışmalar devam ettiği için bunlar son rakamlar değil.” ifadeleri kullanıldı.

Ukrayna acı bilançoyu açıkladı! Savaşta 213 çocuk öldüRusya’nın dün Odessa’daki sivil alanlara düzenlediği saldırıda 3 aylık bir bebek, annesi ile birlikte hayatını kaybetmişti.

BÖLGELERDEKİ CAN KAYIPLARI AÇIKLANDI

Rusya’nın Ukrayna’daki birçok bölgeye saldırıları sürerken Ukrayna Başsavcılığı’nın basın servisinden yapılan açıklamada, Donetsk bölgesinde 122, Kiev bölgesinde 114, Harkov bölgesinde 91, Çernihiv bölgesinde 66, Herson bölgesinde 44, Mikolayiv bölgesinde 43, Luhansk bölgesinde 37, Zaporijya bölgesinde 27, Sumi bölgesinde 17, başkent Kiev’de 16 ve Jitomir bölgesinde 15 çocuğun hayatını kaybettiği aktarıldı.

Rusya’nın dün Odessa’daki sivil alanlara düzenlediği saldırıda 3 aylık bir bebek, annesi ile birlikte hayatını kaybetmişti.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...