Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya'da anaokuluna saldırı: 2'si çocuk 4 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rusya'da anaokuluna saldırı: 2'si çocuk 4 ölü

DÜNYA Haberleri  / İHA

Rusya'da bir kişi anaokuluna av tüfeği ile düzenlediği saldırıda 1 bakıcıyı ve 2 çocuğu öldürmesinin ardından intihar etti.

Rusya'da bir kişi anaokuluna av tüfeği ile düzenlediği saldırıda 1 bakıcıyı ve 2 çocuğu öldürmesinin ardından intihar etti. Rusya'nın Ulyanovsk bölgesinde bulunan Ryabinka Anaokulu'na saldırı düzenlendi.

Anaokulunun ön kapısından girerek ikinci kata çıkan bir kişi, elindeki av tüfeğiyle önce katta görevli bakıcı Olga Mitrofanova'yı vurdu. Ardından çocukların uyuduğu odaya giren zanlı, 5 yaşındaki Vytya Krylov ve 6 yaşındaki Katya Sosnova'ya ateş etti. Saldırgan, 2 çocuk ve 1 bakıcıyı öldürdükten sonra intihar etti. Olay üzerine anaokuluna çok sayıda ambulans ve polis ekibi gönderildi.

'2 ÇOCUK VE 1 BAKICI ÖLDÜRÜLDÜ' 

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te bulunan Bölge Valisi Aleksey Russkikh'in temaslarını yarıda kesip ilk uçakla kente döneceği açıklandı. Ulyanovsk Milletvekili Sergey Morozov ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Savcılık ve kolluk kuvvetleri komutanı ile görüştüm. Ön bilgilere göre 2016 ve 2017 doğumlu 2 çocuk ve 1 bakıcı öldürüldü” ifadelerini kullandı.

Rus basını, saldırganın kendisini kafasından vurduğunu ve bunun da kimlik tespitini zorlaştırdığını bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, anaokulunun ikinci bir emre kadar kapatıldığı açıklandı.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...