Pakistan’da minibüste patlama: 4 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Pakistan’da minibüste patlama: 4 ölü, 3 yaralı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Pakistan’ın Karaçi kentinde üniversite kampüsünde bir minibüste meydana gelen patlamada, 3’ü Çinli 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada,olayın minibüsün LPG tankının patlaması sonucu meydana geldiği ifade edildi.

Pakistan’ın Sind eyaletindeki Karaçi Üniversitesinde Çince eğitim verilen bir kursun yakınlarında bir minibüste patlama meydana geldi.

Patlama sonucu 3’ü Çinli olmak üzere 4 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Polis tarafından yapılan açıklamada, minibüste en az 7 kişinin bulunduğu ifade edildi. Yaralıların sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Pakistan’da minibüste patlama: 4 ölü, 3 yaralıPolis tarafından yapılan açıklamada, minibüste en az 7 kişinin bulunduğu ifade edildi. Yaralıların sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, minibüsteki LPG tankının patladığı ifade edilirken, polisten patlamanın nedenine ilişkin henüz açıklama yapılmadı.



Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...