Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uçağa 'hatırayla' binmek isteyen aile ortalığı karıştırdı! İsrail Havalimanı'nda bomba paniği

Düzenleyen: / Kaynak: The Guardian
Uçağa 'hatırayla' binmek isteyen aile ortalığı karıştırdı! İsrail Havalimanı'nda bomba paniği

DÜNYA Haberleri  / The Guardian

İsrail’de Ben Gurion Havalimanı’nda bomba paniği yaşandı. ABD’li bir aile uçağa Golan Tepeleri’ni ziyaret ederken buldukları ve dönüşte yanlarında getirdikleri patlamamış bombayı güvenlik görevlilerine gösterince ortalık karıştı.

İsrail’de Ben Gurion Havaliman’nda ABD’li bir ailenin bagaj kontrolü sırasında yanlarında getirdikleri patlamamış bomba panik ve korkuya yol açtı.

Aile yanlarında Golan Tepeleri’nde bulduklarını söyledikleri eski bir bombayla bagaja kontrolünden geçtikleri sırada gösterdiler. Havalimanı yetkilisi patlamamış bombayı görünce ortalık karıştı. Yetkililer havalimanının hemen boşaltılması için çağrıda bulundu. Tahliye duyurusu sonrasında havalimanında büyük panik yaşandı.

Uçağa 'hatırayla' binmek isteyen aile ortalığı karıştırdı! İsrail Havalimanı'nda bomba paniğiİsrail’de Ben Gurion Havaliman’nda, tahliye duyurusu sonrası büyük panik yaşandı.

Yahudi basınında yer alan haberde ise, Golan Tepeleri’ne gezi sırasında çocuklardan birinin bombayı bulduğu ve hatıra olarak eve götürmek için aldıklarını belirtti.

Havalimanı yetkilileri, güvenlik görevlilerinin sorgusunun ardından ailenin uçağa binmesine izin verildiğini söyledi.

 


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: The Guardian
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...