İngiliz basınından çarpıcı iddia! 'Putin koltuğu Patruşev'e bırakacak'

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
İngiliz basınından çarpıcı iddia! 'Putin koltuğu Patruşev'e bırakacak'

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İngiliz medyası Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kansere bağlı bir ameliyat geçireceği yerine Güvenlik Konseyi başkanı ve eski FSB başkanı Nikolai Patruşev'e aday göstereceği iddia edildi.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik başlattığı savaş 2 aydan fazla süreyi geride bıraktı. Batılı ülkelerden gelen yaptırımlara rağmen Rusya, Ukrayna’daki ilerleyişini sürdürüyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in emriyle 24 Şubat’ta başlayan savaş devam ediyor. İngiliz medyası, Rus liderin kanser olduğunu ve ameliyat olacağını yazdı. Putin’den boş kalan koltuğa ise aday olarak Güvenlik Konseyi başkanı ve eski FSB başkanı Nikolai Patruşev aday olarak gösterdiği iddia edildi.

İngiliz basınından çarpıcı iddia! 'Putin koltuğu Patruşev'e bırakacak'Vladimir Putin’in kansere bağlı bir ameliyat geçireceği yerine Güvenlik Konseyi başkanı ve eski FSB başkanı Nikolai Patruşev'e aday göstereceği iddia edildi.

NİSAN AYINDA PLANLANAN AMELİYAT ERTELENDİ

Haberde Putin’in yakın zamanda ‘kanser ameliyatı’ olacağı iddia edildi. Ameliyatın aslında Nisan ayının ikinci yarısı için planlandığı ancak ertelendiği iddia edildi.

PATRUŞEV'İ ADAY OLARAK İŞARET EDİYOR

Putin’in ameliyat ve iyileşme sürecinde yerine bakacak adayın ise Güvenlik Konseyi’nin başkanı ve eski istihbarat başkanı Nikoalai Patruşev’i düşündüğü iddia edildi. Patruşev’in Putin’i Kiev’deki neo-Nazileri temizlemek için ikna ettiği kaydedildi.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...