Rus askerinden Elon Musk'a tehdit! Milyarderin 'Ölürsem' sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Düzenleyen:
Rus askerinden Elon Musk'a tehdit! Milyarderin 'Ölürsem' sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

DÜNYA Haberleri

Elon Musk, bir kez daha yaptığı açıklama ile sosyal medyayı karıştırdı. Ukrayna’ya Starlink uydu terminali tedarik ettiği için Rus medyasında çıkan bir habere göre tehdit edilen Musk, bu kez gizemli bir “Eğer ölürsem” ile başlayan tweeti attı.

Elektrikli araç devi Tesla ve uzay şirketi SpaceX’in CEO'su Elon Musk, Twitter üzerinden erken saatlerde yaptığı bir açıklama ile sosyal medyada gündem oldu. Tweetinde milyarder isim, "Gizemli koşullar altında ölürsem, sizi tanımak güzeldi" dedi. 

Rus askerinden Elon Musk'a tehdit! Milyarderin 'Ölürsem' sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sosyal medya devi Twitter'ı geçtiğimiz ay yaptığı anlaşma ile 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, şu anda 247 milyar dolarlık serveti ile dünyanın en zengin insanı. Mikroblog sitesi Twitter’ı aktif olarak kullanan milyarder, ünlü isimlerle ve siyasetçiler ile girdiği tartışmalarla sık sık gündem oluyor. 

ELON MUSK TEHDİT EDİLDİ: SORUMLU TUTULACAKSIN

Bugün paylaştığı gizemli ölüm tweetinden kısa süre önce Musk, medyada çıkan bir haberi yayınlamıştı.

bir Rus subayı Musk’ı Ukrayna'daki güçlere askeri iletişim ekipmanı tedarik etmekle suçlayarak “Bunun için Elon, bir yetişkin gibi sorumlu tutulacaksın. Ne kadar aptalı oynarsan oyna.” diyordu. Ayrıca haberde, ekipmanın ABD Savunma Bakanlığı'nın genel merkezi Pentagon tarafından teslim edildiği iddia edildi.

İki gönderi, Tesla CEO'sunun savaşın ortasında Ukrayna'ya yardım ettiği için Rusya'nın tehditleriyle karşı karşıya olup olmadığı konusunda spekülasyonlara yol açtı. Şubat ayında, Musk’ın şirketi SpaceX'in geliştirdiği Starlink uydu geniş bant hizmeti (internet hizmeti) savaşın ortasında internet ve elektrik kesintileri ile mücadele eden Ukrayna’da aktif hale getirildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...