İstanbul uçağında ilginç olay: Yolcuların telefonuna gönderilen fotoğraf paniğe neden oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul uçağında ilginç olay: Yolcuların telefonuna gönderilen fotoğraf paniğe neden oldu

DÜNYA Haberleri  / İHA

İsrail'de kalkışa hazırlanan Anadolu Jet uçağında bulunan yolcuların cep telefonuna mesaj olarak 'düşen uçak' fotoğrafları gönderildi. Olay sonrası yolcuların büyük panik yaşaması nedeniyle kalkış iptal edildi. İsrail güvenlik güçleri uçakta incelemelerde bulundu.

Tel Aviv-İstanbul seferini yapmaya hazırlanan ve 165 yolcusuyla kalkış için pist başına ilerlemeye başlayan Anadolu Jet uçağında ilginç bir olay yaşandı. Uçağın pist başına ilerlemeye başlamasıyla birlikte uçakta bulunan yolcuların cep telefonuna bluetooth uygulamasıyla düşen bir uçağın fotoğrafı gönderildi.

İstanbul uçağında ilginç olay: Yolcuların telefonuna gönderilen fotoğraf paniğe neden olduYolcuların cep telefonuna gönderilen 'düşen uçak' fotoğrafı paniğe neden oldu

GÜVENLİK GÜÇLERİ MÜDAHALE ETTİ

Büyük panil yaşayan yolcular, durumu kabin ekibine bildirdi. Uçağın kaptan pilotu, Ben Gurion Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek durumu açıkladı. Uçağın park yerine geri dönmesinin ardından uçağa güvenlik güçleri geldi.

İsrail güvenlik güçleri uçakta incelemelerde bulunurken, fotoğrafın kim tarafından gönderildiği tespit edilemedi. İncelemelerin ardından uçağın önümüzdeki dakikalarda İstanbul'a gitmek üzere havalanması bekleniyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...