Pencereden baktı, şaşkına döndü: Dünyada sadece 500 tane olduğu iddia edilen pembe güvercini görüntüledi

Düzenleyen:
Pencereden baktı, şaşkına döndü: Dünyada sadece 500 tane olduğu iddia edilen pembe güvercini görüntüledi

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de pencereden baktığında pembe bir güvercin gören kadın o anları kayda aldı. Fotoğraflar kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı olurken, bazı kullanıcılar bu güvercinin dünyada sadece 500 tane kalan Mauritius'a özgü bir 'Nesoenas Mayeri' olduğunu öne sürdü.

Türkiye'de güvercinlere olan ilgi geniş kesimler tarafından bilinirken, besledikleri güvercinler için binlerce lira harcayan vatandaşlar var. Medyada çoğu zaman bu konlara dair olaylar yer alıyor ancak güvercinlerle ilgili şaşırtan haber bu kez İngiltere'den geldi.

İngiltere'de yaşayan 37 yaşındaki Kelly Lunney adlı kadın, Lancashire kentindeki annesini ziyarete gidince pencereden baktığında gözlerine inanamadı. Hemen telefona sarılan kadın, çektiği kareleri sosyal medyada paylaştı.

PEMBE GÜVERCİN ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Kadın, baktığı yerde pembe pembe parlayan bir güvercin olduğunu fark etti. Önce güvercinin boyanmış olduğunu düşündü fakat kamerayı yakınlaştırdıktan sonra üzerindekinin boya olmadığını gördü.

Pencereden baktı, şaşkına döndü: Dünyada sadece 500 tane olduğu iddia edilen pembe güvercini görüntüledi

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Lunney, bu ilginç güvercini hemen kayda aldı. Pembe güvercinin fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayan kadının gönderisine kısa süre içerisinde çok sayıda yorum geldi.

"DÜNYADA SADECE 500 TANE VAR"

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Dünya üzerinde hiç böyle bir güvercine rastlamadık" yorumları yaparken, bazı sosyal medya kullanıcıları da güvercinin türü hakkında bilgi verdi. Kullanıcılar bu güvercinin dünyada sadece 500 tane kalan Mauritius'a özgü bir Nesoenas Mayeri olduğunu iddia etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...