Ünlü fotoğrafçının çektiği birbirinden güzel 10 fotoğraf: Adeta görsel şölen sundu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Ünlü fotoğrafçının çektiği birbirinden güzel 10 fotoğraf: Adeta görsel şölen sundu

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İsviçreli fotoğrafçı Stefan Forster'ın seyahatlerinde çektiği fotoğraflardan oluşan albüm adeta bir görsel şölen.

İsviçreli kâşif ve fotoğrafçı Stefan Forster, 10 sene boyunca yaptığı seyahatler ve 60 fotoğrafçılık turunda çektiği fotoğrafları bir foto-albümde topladı. TeNeues yayınevi tarafından yayımlanan kitapta dünyanın en uzak diyarlarında çekilmiş, birbirinden çarpıcı 150’den fazla fotoğraf bulunuyor. Forster, Chasing Light (Işığın Peşinde) ismini verdiği kitapta en beğendiği fotoğraflarını yayımladı.

"EMEKLERİMİN ÖDÜLÜ OLDU"

Kitapta özellikle İzlanda’da Fagradalsfjall Volkanı’ndaki patlama, Grönland’da Kuzey Işıkları, İsviçre’de karlarla kaplı tepelerde çekilmiş fotoğraflar büyük ilgi görürken Forster hayatının fotoğrafının ise Çölde Gökkuşağı olduğunu söylüyor. Fotoğrafçı, “Namib-Naukluft Milli Parkı'ndaki Wolwedans kum tepelerine yağmur yağmasına şahit olmak için Namibya'ya sekiz kere yolculuk yaptım. Sonunda şiddetli yağmur yağışına denk geldim. Ardından çölde çıkan gökkuşağı ise emeklerimin ödülü oldu” diyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...